Underhållssystem


Underhållssystem från Idhammar Systems

Idag ställs våra underhållschefer inför en svår uppgift; att leverera bra underhåll för att minska riskerna för företaget. Samtidigt som man ska ha full kontroll ska man också hålla ner kostnaderna. Med våra underhållssystem gör vi tillvaron enklare för dem. Ett datoriserat underhållssystem är ett viktigt verktyg för att ha större kontroll på:

  • Underhållsavdelningens arbetsbelastning och resursanvändning
  • Dagliga driftkostnader såväl som totalkostnader Idhammar underhållssystem
  • Oplanerade stopp
  • Onödiga kapitalkostnader
  • Rapportering i rätt tid med aktuella uppgifter

Idhammar Underhåll är anpassat för att våra kunder ska kunna uppnå balansen mellan ekonomi och effektivitet. Det är en väsentlig del i underhållsprocessen och en lösning från Idhammar hjälper till för att minska stopptiderna, maximera tillgången och vägleda personalen i ett windowsbaserat datasystem. Underhållssystem i vår värld håller inte bara reda på arbete och anläggning utan även dokumentation, ritningar, reservdelar, leverantörer, kompetenser, konteringar och mycket annat som ni kan läsa mer om på följande sidor. Våra systemlösningar har hjälpt hundratals organisationer över hela världen, stora som små, med att stödja underhållsarbetet, ha kontroll över anläggningens tillgångar och ta till vara på den kunskap som finns inom underhållsavdelningen.

Underhållssystem för alla branscher

Våra kunder är företag i alla typer av industrier och alla storlekar på företag. Från pappersbruk och stålverk med tusentals anställda till småindustrier och uppstarter med bara några få medarbetare. Ett underhållssystem från Idhammar Systems har inte bara anläggningen i fokus. Lika mycket fokus lägger vi på användare av systemet och utförare av de arbeten som planeras i systemet. Aviseringar och planeringsverktyg likväl som versioner för webben och smartphones ser till att alla ständigt är uppdaterade. På nätet finns många källor till kunskap om underhåll och underhållssystem. Vi rekommenderar att läsa mer om det på Wikipedia, hos IDCON eller varför inte i någon av våra bloggar på svenska eller engelska. Vi finns även på Facebook, LinkedIn, Twitter och Google+. Följ oss gärna där genom att använda knapparna högst upp på sidan.