Om oss…

Idhammar Systems Ltd är en av Europas ledande leverantörer av totala lösningar för produktivt underhåll och produktionssystem, utbildningar, och tillhörande support.

Huvudkontoret ligger i England, med kontor i Skandinavien. På alla våra kontor finns experter inom TAK, underhåll, mjukvaruutveckling och kundstöd som jobbar tillsammans för att utveckla och marknadsföra systemet som förbättrar industriarbete globalt.

Med ett nätverk av noggrant utvalda partners och leverantörer globalt hjälper Idhammar Systems sina kunder mot deras mål att förbättra underhållsarbetet genom att ha en nära relation med alla parter.

Vårt uppdrag

Idhammar Systems ser till att industriarbete går framåt och fortsätter förbättras genom utveckling och förse ledning med analyserande system för att få tillförlitliga siffror och förbättrad effektivitet.

Vår vision

Vår vision är att förbättra och upprätthålla produktionens effektivitet genom att erbjuda utbildningar och konsulthjälp och hela tiden utveckla systemet så att alla operatörer ska kunna dra nytta av systemet.
För information om vår historia, besök Företagshistoria.

CoVid-19

Under pågående krisläge arbetar all personal på Idhammar Systems från sina hem. Vi följer de uppmaningar som ges av Folkhälsoinstitutet och mostsvarande myndigheter i andra länder där vi är aktiva.

Vi bedriver all verksamhet som vanligt i den mån det är praktiskt genomförbart. Vi möts gärna med hjälp av Team, Skype, Zoom, Gotomeeting, Teamviewer eller liknande. Möten på plats genomför i mindre grupper.

För support understryker vi att det är mycket viktigt att meddelanden inte skickas till enskilda medarbetare utan till help.desk@idhammarsystems.com. När det gäller beställningar skall de alltid ställas till sales@idhammarsystems.com

Folkhälsomyndighetens information om Covid-19