Om oss


Om oss…

Idhammar Systems Ltd är en av Europas ledande leverantörer av totala lösningar för produktivt underhåll och produktionssystem, utbildningar, och tillhörande support.

Huvudkontoret ligger i England, med kontor i Skandinavien. På alla våra kontor finns experter inom TAK, underhåll, mjukvaruutveckling och kundstöd som jobbar tillsammans för att utveckla och marknadsföra systemet som förbättrar industriarbete globalt.

Med ett nätverk av noggrant utvalda partners och leverantörer globalt hjälper Idhammar Systems sina kunder mot deras mål att förbättra underhållsarbetet genom att ha en nära relation med alla parter.

Vårt uppdrag

Idhammar Systems ser till att industriarbete går framåt och fortsätter förbättras genom utveckling och förse ledning med analyserande system för att få tillförlitliga siffror och förbättrad effektivitet.

Vår vision

Vår vision är att förbättra och upprätthålla produktionens effektivitet genom att erbjuda utbildningar och konsulthjälp och hela tiden utveckla systemet så att alla operatörer ska kunna dra nytta av systemet.
För information om vår historia, besök Företagshistoria.