Panafrican Energy Company valde att implememtera Amplissimsa från Idhammar Systems. Amplissima som är Idhammars multispråk version för energisektorn skall tas i bruk vid PAE-anläggningen i Songo Songo. Panafrican Energy Company har lång erfarenhet av Amplissima från Idhammar och ser systemets användarvänlighet, stabilitet och robusthet som nyckelfaktorer i valet av system.

Kategori:

Tags:

Kommentarsfunktionen är stängd

CoVid-19

Under pågående krisläge arbetar all personal på Idhammar Systems från sina hem. Vi följer de uppmaningar som ges av Folkhälsoinstitutet och mostsvarande myndigheter i andra länder där vi är aktiva.

Vi bedriver all verksamhet som vanligt i den mån det är praktiskt genomförbart. Vi möts gärna med hjälp av Team, Skype, Zoom, Gotomeeting, Teamviewer eller liknande. Möten på plats genomför i mindre grupper.

För support understryker vi att det är mycket viktigt att meddelanden inte skickas till enskilda medarbetare utan till help.desk@idhammarsystems.com. När det gäller beställningar skall de alltid ställas till sales@idhammarsystems.com

Folkhälsomyndighetens information om Covid-19