Med mer än 160 års expertis inom bilinredning är International Automotive Components (IAC) en ledande global leverantör av fordonskomponenter och system. För att framtidssäkra sin produktion som har höga krav på tillgänglighet byter man nu sitt förrådssystem till Idhammar Förråd. Samtidigt uppdaterar man sitt befintliga Idhammar Underhåll till det helt webbaserade underhållssystemet från Idhammar Systems.

Kategori:

Tags:

Kommentarsfunktionen är stängd

CoVid-19

Under pågående krisläge arbetar all personal på Idhammar Systems från sina hem. Vi följer de uppmaningar som ges av Folkhälsoinstitutet och mostsvarande myndigheter i andra länder där vi är aktiva.

Vi bedriver all verksamhet som vanligt i den mån det är praktiskt genomförbart. Vi möts gärna med hjälp av Team, Skype, Zoom, Gotomeeting, Teamviewer eller liknande. Möten på plats genomför i mindre grupper.

För support understryker vi att det är mycket viktigt att meddelanden inte skickas till enskilda medarbetare utan till help.desk@idhammarsystems.com. När det gäller beställningar skall de alltid ställas till sales@idhammarsystems.com

Folkhälsomyndighetens information om Covid-19