AB Karl Hedin väljer Idhammar Underhåll till sågverket i Säter. Det blir koncernens tredje sågverk som får ett underhållssystem från Idhammar. detta stärker Idhammars position inom träindustrin ytterligare. Bland Idhammars kunder i detta segment märks, Bergkvist Siljan, Siljan timber, Blyberg timber, Moelven Modus i både Sverige och Norge samt Karl Hedin i Karbenning, Krylbo och nu Säter.

Kategori:

Tags:

Kommentarsfunktionen är stängd

CoVid-19

Under pågående krisläge arbetar all personal på Idhammar Systems från sina hem. Vi följer de uppmaningar som ges av Folkhälsoinstitutet och mostsvarande myndigheter i andra länder där vi är aktiva.

Vi bedriver all verksamhet som vanligt i den mån det är praktiskt genomförbart. Vi möts gärna med hjälp av Team, Skype, Zoom, Gotomeeting, Teamviewer eller liknande. Möten på plats genomför i mindre grupper.

För support understryker vi att det är mycket viktigt att meddelanden inte skickas till enskilda medarbetare utan till help.desk@idhammarsystems.com. När det gäller beställningar skall de alltid ställas till sales@idhammarsystems.com

Folkhälsomyndighetens information om Covid-19